Guestbook
andersoncarlassettrade@gmail.com wrote on 10-05-2022 om 21:08:45
Bitcoin-investeringen hebben mijn leven veranderd omdat ik mijn bitcoin heb geïnvesteerd met de heer Anderson Carl. Hij is een professionele handelaar en hij helpt me mijn bitcoin te verhandelen en hij kan jou ook helpen. Mijn eerste investering bij Anderson Carl, ik heb tot $ 2.600 geprofiteerd met mijn investering van $ 200 in 7 dagen. Ook deze week kijkend, wat bent u van plan te bereiken? Neem nu die stap en neem contact op met Anderson Carl via whatsapp: +1(252)285-2093 Email:(andersoncarlassettrade@gmail.com) Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

Lilleke en leen wrote on 18-07-2016 om 16:30:31
Gisterrn terug van een weekje ardennen en superveel gewandeld en crossen in de bossen!We stellen het super onder ons getweentjes, ze is ontzettend lief naar volwassenen en vooral naar kinderen(kruipt, krolt en staary 100 km per uur kwispelen maar enig minpuntje is dat ee doms heel raar uit de hoek kan komen naar andere honden tor, ik heb nochtans hondeschool grvolgd om dit in goeie banen te leiden maar helaas en we weten ook0 nobody. is perfect, stel het allen wel met ulder flaxblossoms borderkes

Lilleke en leen wrote on 29-01-2016 om 22:40:17
Nog 11 keer slapen en de vele dochters van Sky, waaronder mijn lili en haar enige broer Oscar, worden ook al 1 jaar!!!Lille is mijn schatteke, mijn lieveke maar toch nog veel werk aan en dat is niet niekske!De laatste maanden en aan aanvankelijk nooit ervaren, vooral tijdens het wandelen, drijven naar fietsers, lopers, auto's, dus daar ben ik nu duchtig werk van aan het maken...!En niets liever dan Annick nog nen keer in te schakelen....En sorry, flaxblossoms - owners : mijn Facebook nog steeds helemaal niet ok want daar 'worstel'ik nog steeds mee...Maar hoedanook : hele vele groetjes van L&L, lili,toch wel een heel lief maar onzeker viervoetertje en leen

Daniel en Carine wrote on 24-12-2015 om 13:50:47
Proficiat met het mooie resultaat dat Magie heeft behaalt .

roger en marleen wrote on 27-11-2015 om 13:20:59
hallo iedereen,
vandaag vlug de woef gaan kopen. super mooie foto's van de borders. kan er daar iemand een kalender 2017 van maken? en dit te koop stellen?

Lilleke en leen wrote on 25-10-2015 om 16:22:11
Hey guys van flaxblossoms, hoe gaat het daar met met de zusjes en broer van lili?en met de bordertjes uit het laatste nestje?en alhoewel ik daar nog altijd enigszins wat schroom over heb, ben ik toch aan het overwegen om me al dan niet op Facebook te plaatsen al is het me enkel te doen over jullie ervaringen en belevenissen over jullie bordertjes....Met de lil stel ik het zeer goed, zeer aanhankelijk en zeer sociaal naar zowel kinderen en andere mensen toe (o zo blij om...nog steeds 2 handen op 1 buik en zonder haar zou mijn leven heel wat minder mooi zijn...zogoed als overal met me mee, en veel te weinig alleen thuis....helaas maar dat wist ik al op voorhand...De lil doet het heel goed op de hondeschool maar steeds krijg ik de commentaar dat zij het prima doet maar dat ik veel teveel praat en helaas kan ik dat onmogelijk veranderen rn ben ik wie ik ben....De lil zie ik ontzettend graag, ondertussen is ze mijn 4de hondje en krijg ik eigenlijk nog "kop noch staart" aan haar...enerzijds heeeel onderdanig, andere momenten zou ze 'weliswaar sporadisch' zomazr en zonder enige enkele aanleiding durven uit ye vliegen naar sommige andere honden op de hondeschool...Natuurlijk ben ik daar niet zo 'happy'om....via het gastenboek vernomen dat bart zijn moeder overleden is en ik hoop ten zrerste dat de mooie herinneringen aan haar een eekere troost kunnen bieden...vele groetjes aan de baasjes annick , bart, hun superassistenten 2 zonekes en alle flaxblossoms eigenaars en draag allen goed zorg voor de bobotekes en naast al hun superkwaliteiten, weet dat ook zij hun schoonheidsfoutjes hebben net zoals elk van ons maar dat nemen we er graag bij he?en ikke : nog s goed nadenken over al dan niet Facebook te gebruiken....

roger en marleen wrote on 06-10-2015 om 18:27:52
hallo bart en annick,
heb wondermooie foto's gezien op facebook van de flaxblossems!!!!
heb voorgesteld om er een kalender van te maken. wij kopen ieder jaar een kalender van border collies maar de foto's zijn bijlange zo mooi niet als die voor de reportage voor de woef.
met onze storm gaat alles opperbest.
bij deze nog eens ons medeleven bij het overlijden van de moeder van bart.

Lilleke en leen wrote on 18-09-2015 om 21:46:10
Het allerlaatste pupke zou vandaag het nestje verlaten... Ons superbazinneke Annick heeft ongetwijfeld heel goed voor hen gezorgd en er alles aan gedaan om ze zo optimaal te socialiseren met vanalles en nog zo veel meer...En geheel oprecht : ik wens jullie van ganser harte heel veel succes maar als ik to h een grote tip mag meegeven (en alhoewel annk n daar zeker een voorstander van was...)Aub:neem je pupje de eerste nachten mee naar boven, jullie zullen bijlange niet weten hoe jullie daar content over zijn want dat is alleszins mijn allereerste fout geweest...En ook wil ik niet al te negatief zijn maar een pupje opvoeden is helemaal niet zo simpel....Ik ben superblij met mijn o-lili want ik weet dat Annick het perfecte hondje voor me uitkoos maar intussrn iw ze al bijna meer dan 7 maanden jong en zit ze volop in haar puberteit, wil niets liever dan me uitdagen tot hoever ze kan gaan....Maar 1 ding is zeker :Annick kon me geen beter hondje geven die bij me paste...en zal dat bij jullie ook zeker niet gedaan hebben...Geheel oprecht : ik wens jullie vanharte heeeddl veeeeeeel succes met jullie honde-liefje in huis!!

Carine Depotter wrote on 16-09-2015 om 22:13:51
Wens alle prachtige pups van Nell een hele mooie toekomst!

Lilleke en leen wrote on 20-08-2015 om 21:32:21
O zo blij dat alles goed gaat met de pupkes van nelleke, mijn supersnelleke!ook blij dat ze allen gezond en wel zijn en ze nu al wat meer hun wereld kunnen ontdekken nu hun oogjes open zijn en ze, met dit weer, al zoveel mogelijk de buitenlucht kunnen opsnuiven ...ja, annick doet dat prima, dat weten we ondertussen allemaal want zo "stressvrij" en qua "opvoeding en socialisatie" zo optimaal....,ge moet het maar kunnen en zeker en vast met een gezin en de andere roedel, o zo'n bewondering voor want eerlijk toegegeven : ik zou dat ( helaas) allemaal niet kunnen....Afgelopen zondag had mijn lili een 1ste wedstrijd op de hondeschool en behaalde ze 99 op 100 met een hele grote ster erbij,iikke natuurlijk supertrots maar uiteindelijk zegt dat niet zoveel...Enkel hetgene wat je verwacht in de realiteit (thuis, op straat, naar mensen , kinderen , andere honden toe, manier van wandelen enz ... 'kortom' al hetgeen jijzelf verlangt en verwacht van het ' dagdagelijkse' leven met jou of gezin en hond, in goede banen geleid wordt..
Mijn lili werd afgelopen dinsdag, via een kijkoperatie, gesteriliseerd (veel minder pijnlijk dan een gewone sterilisatie) en dit geheel uit eigen principe : mijn vorig borderke lola was ook gesteriliseerd, mijn eerste 2 honden waren afkomstig uit een asiel (en vooral mede daarom vind ik dat er al veel teveel honden in het asiel belanden en dat is dan ook mijn allerbelangrijkste reden...en niet dat ik 'medelijden' wil opwekken hoor! En voor alle nieuwe baasjes die in september hun pupje mogen afhalen : hetgeen in de puppybundel, opgemaakt door annick staat : inderdaad, neem de eerste nachten je pup mee naar boven en zet je hondje naast jou in de bench naast je bed want dat was 1 van mijn grootste fouten en bovenal : laat je borderke zoveel mogelijk wennen aan allerlei situaties, zeker in de eerste 3 maanden om zoveel mogelijk ervaringen op te doen en vooral : wees niet ontgoocheld als er dingen zijn die je zeker niet verlangt van je hond.... wij, mensen , zijn verre van "perfect",en bij honden en andere dieren is dat idem dito het geval maar nee, een superbazinneke als annick kunnen we hoedanook nooit meer vinden.....Hele vele groetjes, l&l, lili en leen (en allebei 'verre van perfect hoor')

Saskia wrote on 17-08-2015 om 19:54:38
Jane Flaxblossoms is ondertussen een jaar en 4 dagen thuis. The love of my life! Als ik zie hoe ook dit nestje weer alle warmte, socialisatie en liefde meekrijgt van Annick wordt het eens te meer bevestigd: Flaxblossoms is dé beste! We wensen alle toekomstige baasjes evenveel geluk en liefde met hun beste vriend(in) to be. Liefs van Jane, Saskia en co!

David wrote on 10-08-2015 om 17:26:22
Gisteren brachten Anouck en ik een eerste bezoekje aan nestje van onze toekomstige pup! We zagen dat de (stevige) pupjes heel erg goed verzord worden en alle liefde krijgen die ze nodig hebben. Wij kunnen bijna niet wachten tot september!

Lieselotte & familie wrote on 06-08-2015 om 23:51:12
Vandaag is onze lieve Kyle 4 jaar, wat gaat de tijd toch snel! Hij is een pracht van een hond en eensuper lief beestje! Wij zijn echt zo tevreden dat we 4 jaar de keuze hebben gemaakt om bij Bart en Annick een pup te nemen!

Tess wrote on 03-08-2015 om 19:50:52
Proficiat met dit super mooie nestje! Wat zullen de pupjes weer in de watten gelegd worden. Groeten Tess

Lilleke en leen wrote on 31-07-2015 om 20:17:10
Echt, fantastisch mooie pups, zo'n gewicht en hele zwarte aangezichtjes, vind ik o zoo mooi aan bordercollietjes en ja, ook mede daarom vond ik "Nelleke" altijd zo een "snelleke"!de pups zijn, zoals carin3 depotter ook al eerder beschreef, met hun "gat in de boter gevallen" met zo een eerste goeie thuis en hopelijk mogen de pupkes daarna belanden voor hele vele jaren in een evengoede thuis maar ons superbazinneke annick zorg daar heel zeker voor,ze heeft daar ook een hele "speciale"neus voor, net źoals heeeel veel andere honden...mujn bordertje "lili en ik, uit het vorige nestje en geboren op de 9 de februari stellen het hier heel goed maar mijn "trezemadammeke" is van een heel ander kaliber dan mijn vorig borderke lola, maar heel erg zeker : ook helemaal niet te missen hoor...!!!!!Allerbeste Annick, ik zal misschien nog veel bij jou te rade gaan maar o zo bedankt dat lili in mijn leven kwam...!!!

marleentje.snauwaert@skynet.be wrote on 30-07-2015 om 19:27:08
van harte proficiat met de geboorte van de pups!!!!!! met storm gaat alles goed!!! hopelijk krijgen ze ook goeie gelukkige baasjes!!!!

Lilleke en leen wrote on 29-07-2015 om 15:32:55
Beste bart, hartelijk gefeliciteerd met het spelen van de vinken en ja , uw vrouwke annick blijft met de pupkes immer en altijd "bij de pinken"....een superbazinneke als zij kunnen ze zich helemaal niet wensen plus annick heeft altijd al een goede neus wat betreft de mensen...ze wil immens graag een goede thuis voor haar honden en dat kan ik oooo zoooo bewonderen....de foto's van de pupkes met de bloemen van jou vinkenwedstrijd zijn heel mooi en ge ziet hoeveel complimenten naar jullie familie strooi...desalniettemin, heel hartelijk gefeliciteerd en oprecht welgemeend : o o zo bedankt voor een thuis bij mij met de lil, ze is helemaal niet perfect zoals ik dat wil maar geheel oprecht en heel echt waar : we zien elkaar oooo zoooo graag....beste annick, heel veel succes met de verzorging van nellekes pupkes en bart : jij met het wedstrijdspelen van de vinken rn niet met de "muskes"...hele vele groetjes van l&l, lili en leen

Carine Depotter wrote on 25-07-2015 om 22:16:31
5 mooie en stevige pups van Nell,die weer topverzorging zullen krijgen! Ze zijn met hun gat in de boter gevallen dat ze bij jullie geboren zijn. veel succes!

ivo en rita uit houthalen wrote on 23-07-2015 om 16:18:43
proficiat aan nell met haar vijf mooie pups

Leen vandermeeren wrote on 23-07-2015 om 14:05:19
Snelleke nelleke, een superdikke proficiat met je 5 "skone kienekes!" Hopelijk is je bevalling een beetje goed verlopen...maar hoedanook zal je roedelbazinneke jou zo goed mogelijk geassisteerd hebben, en nell, wat een eer, je kan nog genieten van op zijn minstens 1 maand vakantie samen met the kids (die altijd paraat staan voor jullie en van je bazinneke annick) geniet van je moederschap en ik hoop van ganser harte dat alles goed mag verlopen met uw pupkes

Lilleke en leen wrote on 01-07-2015 om 18:35:26
Veel te heet, voor ons maar ook zeker en vooral ook voor ons "bobotekes",echt afzien....al veel honde-ijsjes gemazkt waar de l7l echt wel van geniet...
Eerst hondekoekjes vermengd met water in cup-cakes vormpjes uit de diepvries.....daarna kippenbouillon uit diepvries en nu papas in diepvries : cup cake vorm met magere joghuralshet mazr om "eten en vreten gaat bij de lil...vandaag ben ik naar de "solden" geweest en normaal gesproken gaat ze zo goed als altijd mee maar met due hitte hoedanook niet kunnen waarmaken...resultaat : veeeel meer mij voor lil dan voor mij....,ja,'t jong is echt "str..verwend"....aan allen onder ulle : soigneert ulder bobotekes met dit hitteweer maar ik weet sowieso dat jullie er allen hoedanook mee begaan zijn....en laat ons vooral hopen dat nelleke geen extra last heeft van haar zwangerschap met deze hitte .... heke vele gt van hete l&l

ROGER EN MARLEEN wrote on 21-06-2015 om 00:09:54
NELL WORDT MOEDER. HOPELIJK KUNNEN WE TERUG ALLES VOLGEN.MET ONZE STORM GAAT HET PRIMA.NOG EEN BEETJE WILD IN DE HUISKAMER MAAR DAT ZAL BETEREN.WE ZOUDEN ZE NIET MEER KUNNEN MISSEN. ZIJ EN OLLIE DOEN SAMEN DE HONDENTRAINING. BLIJKBAAR MOETEN ZE NIET VEEL VAN MEKAAR HEBBEN.TRAINER BEWEERT DAT ZE NIET MEER VOELEN DAT ZE UIT HRTZELFDE NEST KOMEN!!!

Leen wrote on 10-06-2015 om 21:13:43
Lilleke en ik zijn echt 2 handen op 1 buik maar ja, natuurlijk nog werk aan...maar de band tussen ons is echt "super" maar natuurlijk staat mijn vorig bordertje lola ook (vanuit de hondehemel????)toe te kijken ...lili gaat vrijwel "overal" mee naartoe, de winkel , het stad, bij vrienden en vriendinnen en familie, de hondeschool (verre van perfect maar enfin, ik ben al heel tevreden...) gelukkig voor haar ben ik alle dagen thuis en kan ze overal mee naartoe...ja, we zijn echte "straatdweilen" maar ze vindt het ook heeeerlijk om thuis te zijn en volop te kunnen "snuisteren en ruiken" in de tuin, tussen de struiken, de klimop want daar is altijd wel vanalles te vinden, helaas ook soms veldmuisjes, piepjonge vogeltjes uit het nest gevallen,.....maar in de praktijk : je kan dat allemaal niet controleren he?recentelijk is haar zusje storm (pupje 2),samen met haar baasjes langsgeweest, de ontmoeting was zowel letterlijk als figuurlijk "geweldig",ze herkenden elkaar meteen...ook ons superbazinneke "annick met mama sky (die er trouwens echt zo schoon uit ziet, nu ja, ons bazinneke ook he?) Zijn hier met korrels langsgeweest en "natuurlijk" herkende lili ze meteen en "kwispelen dat het gene naam had....) lilleke is zeeeeer sociaal, zeker en vooral naar allerhande mensen (met heeeeel veeeeeeel dank aan annick!)totnogtoe is lil ook sociaal en zeer onderdanig naar de meeste honden maar naar de "waakse
honden in onze buurt",kan ze zich wel al "stellen", (goed of slecht?,de tijd zal het uitwijzen, eerst nog de puberteit doorstaan tot we misschien wel op 1jarige leeftijd wel zullen weten wat en hoe?)zo spijtig dat ik niet weet hoe alles verloopt met haar broertje oscar, met de rest (pupje 1,olly) van ivo en rita, en pupje 2, storm(van roger en marleen)en sterre, pupje 7, van carine, heb ik wel geregeld contact maar ik zou het ooo zoooo fijn vinden om met haar broertje(den "duts") en alle andere zusjes van lili contact mee te hebben...en net zoals ik al voor de geboorte van het "nestje" wist : een pup opvoeden vraagt heel veel energie en is zeker niet allemaal "rozengeur en maneschijn" maar een trouwe en lieve 12 jarige hond in je bestaan kan alleen maar "wonderen" doen.... het volgende nestje van "nell, echt qua uiterlijk mijn persoonlijke lievelingsmadammeke", samen met haar venteke blocker, zal ongetwijfel supermooie pupkes baren, ik hoop dat voor nell alles goed mag verlopen maar daar zorgt annick wel voor.....en "mama sky, zo bedankt voor het "baren" van lili, echt zeker de moeite waard....l&l, lili en leen

leen wrote on 19-04-2015 om 00:22:29
Ik zou het zooo fijn vinden om de email adressen van lili's broertje oscar en haar andere zusjes te krijgen, hoe kunnen we dit het beste oplossen?lilleke en ik stellen het zeer goed met tal van pup problemen vandoen maar ben o zo benieuwd hoe jullie het ginds in jullie oord stellen met jullie mijn email adres : leenvdm@skynet.be, vele groetjes

leen wrote on 11-04-2015 om 22:19:57
Mijn lili'tje en ik zijn al vanaf de eerste dag al echte boezemvriendinnen , het was "hoogtijd" dat ze in mijn leven kwam want het verdriet om lolaatje's plotse dood op haar amper 4 jarige leeftijd was echt niet meer om momenteel ligt ze hier ferm te slapen en zoals meestal op mijn voeten, ja het is echt mijn en straks doen we weer maar eens een wandelingetje in het donker, daar houdt ze zo van!vandaag in contact met3 grote honden die hier dikwijls over de vloer komen en ik ben zoooo blij dat het goed verlopen is, ze vonden het s u p e r!!!wel 2 grote problemen : ik ga niet werken en laat ze veeeel te weinig alleen....ook het bench probleem s nachts was niet meer om aan te horen en de 2 afgelopen dagen slaapt ze dus in mn haar bench naast mijn bed!en is zo gerust dat ze niet meer jankt of blaft want nen mens zou er echt zot van aan sofie, die blijkbaar te kampen heeft met dat probhoeveel nachten zouden jullie dat doen want ik ben er niet zo'fn fan van dat ze naar boven gaat slapen...lili is een echte schrokker bij het eten, ze was dan ook het lichtste uit het nest en ik vermoed dat ze een beetje uitgestoten werd door de anderen zodat ze het minste kans om aan de moedermelk te liggen en ik ben er ervan overtuigd dat ze al heeeel veel verzwaard is... en hoe gaat met de zindelijkheid van jullie pupkes?ook de ritten in de auto is sedert de laatste dagen heel erg fijn want in het begin jankte ze superveel!ze is ook heel erg sociaal, zoooo blij om....ja, we jeunen ons zo met ons tweetjes en nu ga ik nog een toereltje met haar doen want wandelen in het donker, daar geniet ze zooo
van....ssuperveel groetjes aan al haar zusjes en ons enig venteke ui de groep, den oscar....l&l, lili en leen

ivo en rita uit houthalen wrote on 11-04-2015 om 15:24:01
olly doet het heel goed ze slaapt snachts in haar bench en we horen haar niet tot morgens 4h dan moet ze buiten om te plassen ze eet vlot haar brokjes ze eet nu ongeveer 200 g per dag
ze gaat altijd mee koffie drinken en moet met iedereen kunnen spelen ze is een echt knuffelbeerke


ROGER EN MARLEEN wrote on 11-04-2015 om 12:23:40
wij hebben geen problemen meer tijdens de nacht. storm wordt in haar bench gebracht een half uur voor we gaan slapen. dan jankt ze wel en springt op en neer.als wij gaan slapen krijgt ze een soort beentje om op te kauwen en is ze rustig. pas om 7 uur horen we haar. hebben wel probleem met haar voeding:we moeten er iedere keer yohurt aan toe voegen.Tijdens de dag wil ze niet in haar bench maar ze heeft een hoekje in de living waar ze slaapt tijdens de dag.

Sofie wrote on 11-04-2015 om 10:12:38
Oda stelt het heel goed bij ons. Ze leert zeer snel. Ze wandelt al goed mee met ons en ze heeft niet vlug schrik van nieuwe dingen. Dit komt natuurlijk door de goede socialisatie die ze in het begin gekregen heeft.
Aan Leen: Wij hebben hetzelfde probleem 's nachts. Eerst stond de bench in de keuken maar we hebben ze voorlopig ook in de slaapkamer moeten zetten. Onze kinderen konden niet slapen door het gejank. Tijdens de dag slaapt ze er wel al in zonder protesteren en we proberen haar ook al eventjes alleen te laten.


leen wrote on 10-04-2015 om 21:07:44
misschien verontrustend dat jullie nog niets van mij gehoord hebben maar het is hier hier al superdruk geweest, iedereen wil lilleke we stellen het hier supergoed al vanaf de eerste het was echt hoog tijd, want mijn vorig hondje lola is op amper 4jarige leeftijd gestorven aan een levershunt en immens veel verdriet om gehad, ik was heel sterk vermagerd en ik hoop dat ze vanuit de hondehemel kan als die al bestaat natuurlijk, kan zien dat ik een ander hondje even gelukkig maak en dat ze daar heel blij om zal zijn...ja, mijn lilleke en ik zijn al vanaf de eerste dag 2 handen op 1 buik en is net zoals haar moeder sky heel erg het volk hier over de vloer is vol lof over haar en er...er werden hier al heel veel videofilmpjes gemaakt en veel foto's genomen, mede daardoor is lili al een echt fotomodel ....natuurlijk zijn er ook heel war puppy-problemen en ik steek dat zeker niet onder stoelen of banken...ik ben nooit zo te vinden geweest voor een bench(al weet ik dat dat in theorie heel zinvol kan zijn!)en mede daardoor zijn er hier al heeeerl veeeel problemen geweest (vooral s nachts : janken, blaffen, enz...)daardoor de vorige nacht meegenomen in de bench naar mijn slaapkamer en heb ik eindelijk eens goed kunnen uitslapen, had dit echt nodig....maar echt, zoooooveeeeerl dank aan annick, ik denk dat ze geen beter pupje als lili kon uitkiezen voor mij....ik heb ook altijd graag mijn honden geplaagd en weet dat ze dat super vinden, ook lili, waar is de grote bozze wolf en ik gq nen keer uw poepe pakken zulle,...mijn huishouden echter is hier 1 puinhoop maar dat heb ik er zeker voor over want lilleke komt nu echt op de allereerste plaats en straks gaan we nog nen keer wandelen want in het donker wandelen, vind ze echt super en wandelen lukt echt al heel gord, zooo blij om en ja, vanaf de eerste dag zie ik mijn lilleke supergraag maar de puppy tijd is toch niet echt iets dat van een leien dakje verloopt maar ja, later zullen we er hoedanook nog veeeefrl meer de vruchten van aan broer oscar en al lili's andere zusjes: edn voorasl gezond, lang en gelukkig leven maar aan dat laatste twijfel ik niet want annick weet maar al te goed wie de pups in handen krijgen, zo'n superbazinneke, nee dat vinden we zeker nooooooit ergens anders....hele vele groetjes en we laten nog wel van elkaar horen....l&l, lili en leen

Carine wrote on 08-04-2015 om 22:21:02
aan alle zusjes en broertje : heel veel succes! Sterre stelt het prima en is haar enthousiaste zelve. Lekker druk aan de kust nu, ze leert aan sneltempo : go-carts, kinderwagens, veel fietsers, scooters, tram, honden, enz en ze doet het fantastisch!

ROGER EN MARLEEN wrote on 08-04-2015 om 11:45:14
hallo iedereen. Hoe gaat het met jullie nieuwe pup ? onze storm doet het zeer goed. de eerste nacht in zijn bench geslapen en mijn man in de sofa. de tweede nacht alleen in de living , wel een beetje gejank maar het gaat over. ze heeft al veel gespeeld in de tuin en kan crossen gelijk de besten.ze weet al wie haar baasje is : mijn man. als ze buiten lopen loopt ze altijd dicht bij hem.Hopelijk gaat alles bij jullie ook goed. Anick, bedankt voor het telefoontje. Vrijdag gaan we voor het eerst naar de dierenarts.

leen wrote on 04-04-2015 om 19:02:29
Beste jochen , katrijn en marie, ik hoop dat ons enige venteke met zijn 6 zuskes het goed gesteld heeft vandaag en joepie, de weersvoorspellingen zien er goed uit deze week, dus heel mooi meegenomen....hopelijk een fijne en rustige nacht....morgenochtend is het mijnen toer om mijn boboteke kili af te halen, vandaag al zoveel mogelijk puppy-proof gemaakt! Maar ik vind ben enerzijds zooooo blij en anderzijds heel erg zenuwachtig, ik verlang al zo naar vanharte heel veel succes met den oscar....

Sofie wrote on 04-04-2015 om 11:40:22
Het is eindelijk zover. Woensdag mogen we Oda mee naar huis nemen.
We zijn er helemaal klaar voor! Bedankt Bart en Annick voor het vele werk die jullie in de pups gestoken hebben. Met zo'n slecht weer de laatste weken moet dat voor jullie ook niet gemakkelijk geweest zijn. Aan iedereen: veel plezier met jullie border!

Rozy wrote on 03-04-2015 om 09:53:27
Hoihoi, deze keer ben ik er niet geraakt, maar bij het volgend nestje zou ik heeeeel graag nog eens op puppiebezoek komen! Wij zijn alvast superblij met onze kapoen Neo! Flaxblossoms is the best!


Carine wrote on 01-04-2015 om 21:40:04
tik tak, tik tak, nu gaat het snel! Onna "in action" is de max :).Annick en Bart : beloof dat ik er alles aan ga doen om Sterre een mooie toekomst te geven. Een prima start hebben jullie de pups alvast gegeven. Jullie zijn echt top!

leen wrote on 29-03-2015 om 18:45:37
Ongelooflijk toch wat annick allemaal doet met ons "nestje" en ook dat haar 2 boys er zo goed voor zorgen, nee, een beter bazinnetje als Haar konden we nooit de gele strik ligt hier al klaar want lili wordt een paaspupje, nog 7 keer slapen en ik mag mijn lili'tje afhalen, ik kijk er zooo naar uit maar ik weet nu al dat ik al veel vragen zal hebben in het begin maar ik weet dat annick altijd zal klaarstaan om al mijn vragen te beantwoorden...wel spijtig dat ik problemen heb om de filmpjes te bekijken, ik kom meestal uit op het filmpje van week 3,zijn er nog onder jullie die dit probleem ondervinden nu, in nr geval, mijn tablet is deze week gestart want ik moet nog heeeel veeel bijleren...qua schoonheid zijn alle pupjes prachtig maar mijn mademoisselleke blijft voor mij het allerschoonste (eigen kind, schoon kind he?)nu, het allerbelangrijkste is dat elk pupje geplaatst wordt bij ieder gezin waarvan zij vindt dat het elk pupje het beste bij past...en voor mij dat ze allemaal vooral lang en gezond mogen leven, ik wens van ganser harte dat ik niet meer moet meemaken dat mijn laatste borderke die begin januari op amper 4 jarige leeftijd gestorven is, echt ik was ondersteboven" ja, nog 7 kee slapen en het is hopelijk wordt het weer wat beter zodat onze pups heel veel buiten annick, ge zijt echt een schatje, niets dan lof over jou, de pups zullen jou heeeel hard missen...

leen wrote on 23-03-2015 om 20:37:36
Ik kan maar "blijven" kijken naar de foto van baby loren met sterre en benthe die zo geniet van het pupje op haar schoot, echt zooo prachtig om te zien...net zoals waarschijnlijk velen onder ons wordt het aftellen geblazen..vandaag heb ik de fietskar voor lili opgepoetst en er een anti-slip matje in gelegd...vooraleer ze thuiskomt, zet ik de fietskar in de tuin zodat ze ook daar ook in kan gaan "snuisteren"...mijn eerder hondje lola was er helemaal niet zot van...en ja, ook de speeltjes zijn hier gesorteerd, veeel te veeeel...ja, voor mij wordt het echt "hoog tijd" dat lili komt...en o zo fijn dat annick me zo helpt met alle antwoorden op mijn we hebben het zo gelukt met en wat ben ik toch triene, ik dacht echt dat het annick was met de blauwe schort en de bril op, het was natuurlijk de ik had zelf mijn bril niet op zeker terwijl ik op de site keek? Waar ik wel mee inzit, is dat sky bijna haar kienekes moet afgeven, ik hoop dat ze er nog veel van geniet en er niet al teveel van afziet maar ze zal hier altijd welkom zijn....

Carine wrote on 23-03-2015 om 20:33:20
Storm ligt ook een beetje in dezelfde lijn en vind ik ook super mooi, maar link ik eerder aan een reutje; zal een pittige dame worden wss :) Ook mooi passend bij naam van moedertje : Sky, Storm en Sterre

ROGER EN MARLEEN wrote on 23-03-2015 om 16:53:59
aan carine: hebben lang getwijfeld voor onze naamkeuze : het zou sterre of storm worden. en het is storm geworden.en nu maar aftellen.....anick bedankt voor het mooie filmpje!!!!!en aan iedereen veel geluk met de pups.

Carine wrote on 22-03-2015 om 21:51:10
Dank je, Leen. Sterre haar bench, mandje, speeltjes, borstels en kammetjes enz liggen hier ook al klaar.Zalig hoe ze kwispelt bij de dierenarts. Mooi filmpje, Annick,tnx!

Sofie wrote on 22-03-2015 om 18:58:12
Oda wordt een echte knuffelhond. Benthe doet dat heel goed.
We zijn er in ieder geval klaar voor. Remy en Emile tellen iedere dag af. De nieuwe speeltjes liggen klaar en aan balletjes zal ze zeker geen gebrek hebben,...
leen wrote on 21-03-2015 om 23:19:25
De foto met baby Loren en Sterre (hele mooie naam) en ook de foto met Benthe (het knuffelvrouwtje), die zijn echt geweldig ontroerend!ook Annick, ons "geweldig" bazinneke is met haar brilleke haast niet te herkennen maar eveneens zo mooi om te en baasjes, zijn jullie al klaar met alle voorbereidingen voor de komst van...? Nu wordt het toch wel heel spannend, he?

leen wrote on 17-03-2015 om 20:52:29
Ik ben ooooo zoooo blij met het allerbeste, goede nieuws van de afgelopen weken, mijn o-lilitje, roepnaam lili wordt pupje 3!het was altijd mijn "lievelingsmadammeke" en volgens ons superbazinneke annick ook heel goed passend bij mij qua aard en karakter! Morgen mag ik op bezoek maar het zal nu eens helemaal alleen zijn want vele maten willen ook nog eens mee om het volledige nestje te bewonderen...

leen wrote on 16-03-2015 om 21:46:36
Aan alle baasjes, van harte gefeliciteerd met jullie viervoetertjes!!!en nee, ik ga nu niet meer op reis maar wat voorbereidingen doen voor de komst van o lili, ik kijk zo uit naar een seintje van annick, want inderdaad, mijn lievelingspupje is er nog steeds bij... roger en marleen, dikke proficiat met onna , dikke proficiat aan Guido die waarschijnlijk ook nog op zoek is naar een naam en gelijk heeft dikke proficiat aan jochen, katrijn en marie met ons !(zowel letterlijk als figuurlijk!) venteke en dikke proficiat aan sofie, chris en the kids met oda en geloof me, zodra ik meer weet, laat ik zo vlug mogelijk iets weten... en ook al is het en blijft het een cliché : dat alle hondjes gezond, gelukkig en lang mogen leven!!!

ROGER EN MARLEEN wrote on 15-03-2015 om 19:31:49
aan leen, dachten al : het duurt zolang eer we een bericht zagen op het gastenboek. nu duidelijk : je was op reis. morgen maandag gaan we onze pup gaan kiezen. onze favoriet was pup 2 pup 6 en pup 7. helaas is pup 6 al weg. maar alle pups zijn welkom bij ons.volgens annick zijn wij de tweede die mogen kiezen. Morgen maandag gaan we kijken.eigenlijk niet moeilijk want iedere pup ziet er schattig uit.
Wij hebben een naam maar begint niet met een o. Wel zullen we haar onaa noemen ,dit voor de stamboom.

jacquline wrote on 14-03-2015 om 00:28:42
mooie pupkes

leen wrote on 13-03-2015 om 11:20:19
woensdag net terug van een vliegtuigvakantie, het was het uitgelezen moment om dat nog een te doen zolang o-lili nog niet bij me is al kijk ik zoooo uit naar haar komst en kunnen we dan ook tripjes naar de ardennen maken net zoals ik deed met al mijn vorige honden..ik was dan ook zeer blij dat ik woensdagavond nog eens een kijkje mocht nemen bij de ik ben annick zooo dankbaar dat ze altijd voor ons klaarstaat,ze is absoluut een uitmuntend bazinnetje want tenslotte heeft ze ook nog haar job en moet ze tenslotte ook haar gezinsleven erbij nee, een betere thuissituatie voor de pups kunnen we absoluut niet vinden, dat staat vast...gisteren een bordercollie op logement, morgen en overmorgen een andere border op logement, zoooo deugddoend en ik hoop van ganser harte dat ze het ook goed kunnen vinden met lili want tenslotte zal zij in het begin sowieso het onderspit moeten delven bij al die volwassen honden die hier op bezoek komen en we proberen het met zijn allen zo goed mogelijk aan te pakken zodat het goed lukt want het zou zo jammer zijn indien de bezoek-honden hier niet meer kunnen komen....en zeg, roger en marleen, hebben jullie al concreter een naam in petto voor jullie bordertje?borat zal ook heel blij zijn met een jong viervoervoeter-nichtje erbij...ja hoor, ik tel af en ga de allerbeste puppy-bundel nog ettelijke keren lezen, lezen en lezen...!!!annick, zooo bedankt en aan alle baasjes in spe : spannend allemaal he?en hele vele groetjes, l&l leen & toekomstige lili

rudi wrote on 12-03-2015 om 18:41:56
Ze groeien als kool ! wij kijken al uit naar het nieuwe familielid. ( ik ben de broer van Marleen en Roger ).
Ook borat ( dat is mijn labrador ) kijkt al uit naar de nieuwe speelkameraad.

ivo en rita uit houthalen wrote on 08-03-2015 om 18:12:04
het is mooi om te zien hoe goed de puppie verzorgd worden en hoe ze van het zonneke genieten groetjes en tot binnen kort

roger en marleen wrote on 01-03-2015 om 22:51:00
het filmpje is zeer vertederend. We zien al dat de pups op de kranten liggen.inderdaad, de puppiebundel is zeer waardevol. Het is 15 jaar geleden dat we onze border moesten opvoeden en veel hebben we vergeten ,al hadden we een super hond.Het zal moeilijk zijn om een pup uit te kiezen. alvast bedankt voor de goede zorgen.Hebben alle vertrouwen in jullie.

Sofie wrote on 01-03-2015 om 20:41:36
Bart en Annick, bedankt voor de warme ontvangst.
De puppiebundel is zeer volledig en er stonden voor ons toch nog een aantal nieuwe en interessante tips in.
Het boekje was trouwens ook een goeie tip.


leen wrote on 01-03-2015 om 19:54:47
Potverdikke, ik ben hier weer maar eens aan het "sukkelen" met mijn tablet, gelukkig volg ik weldra een cursus dus de 3 laatste berichten in het gastenboek zijn van mij en helaas door mijn "stunteligheid" niet doorgekomen, sorry daarvoor!weeral zo'n mooi filmpje van vandaag...beste annick, een betere opvoedster als jij hadden we nooit kunnen vinden en daarvoor en geheel van ganser harte : zoooo bedankt!ik hoop dat den oscar zich niet "al teveel laat doen" door zijn 6 zusjes maar enfin, je hebt "macho's en non-macho's he?iikzelf ben het meeste te vinden voor de laatste categorie maar ja, den oscar moet nu toch wel zijn mannetje staan he?beste annick, weeral zooooo heeeel erg bedankt voor het filmpje van vandaag!roger en marleen, ouke vind ik ook mooi maar de namen zijn enkel maar suggesties he? En inderdaad, ik ben een geboren en getogen "zultse" en ook heel erg blij dat markegem vlakbij is want ik denk dat ik (& zeker de puppy-tijd beroep kan doen op annick want de pups zien er allen wel zeer schattig, koddig en lief uit maar het is toch wel een zware periode, daar ben ik heel erg nuchter veel groetjes en aan allen een prettige week! L&L,lily en leen

roger en marleen wrote on 01-03-2015 om 13:34:29
DAG LEEN .BEDANKT VOOR DE TIPS I.V.M MET DE NAAMKEUZE. HEB GEHOORD DAT JE IN ZULTE WOONT. WIJ WONEN IN DENTERGEM.NIET ZO VERAF. OUKE VINDEN WE EEN GOEDE NAAM. NOG EENS DENKEN. HET FILMPJE WAS SUPER.OOK WIJ ZIJN GAAN KIJKEN NAAR DE PUPS. VOOR ONS DUURT HET LANG. IN DECEMBER IS ONZE BORDER COLLIE NA 15 JAAR OVERLEDEN. EEN GROOT GEMIS BIJ ONS THUIS. GRTJES MARLEEN

Carine wrote on 28-02-2015 om 21:33:35
Amaai, wat zijn ze al veranderd! Nu ze al een beetje kunnen zitten lijken ze weer zo veel groter

leen wrote on 28-02-2015 om 20:39:14
Bericht aan roger en marleen, ik heb hier wat honde-teefjesnamen opgezocht beginnend met de letter "o" ikzelf ben niet zo te vinden voor teefjesnamen die eindigen met een a en reutjesnanamen die eindigen op een "o",zo typisch...na wat opzoekingswerk op de tablet heb ik er een aantal gevonden die me zeker ook wel aanspreken...natuurlijk zijn dit maar "enkele"ideeen:ondine, orchidee, orestee, orfe, orke, ozone, otillie, otte, othilde, otgard, osiris, orte, odille, oase, orlene, odet, olinde, oone, orfe, orisse, oline, ode, orke, orisse, orestee, orane, othilde, otillie, otje, otte, ouke, ozone, oleander, oline, olive, ondindine, opus, orphid, orisse, ondee...natuurlijk moeten jullie een naam kiezeen die het beste bij jullie en het hondje passen, heel veel succes met jullie zoektocht en op de compu heel veel te vinden en ja, ik kijk echt ook enorm uit naar mijn (o)-lily, al weet ik dat de puppy-tijd een hele moeilijke periode is maar dat je daarna er echt de vruchten van draagt....vele groetjes

roger en marleen wrote on 27-02-2015 om 19:37:15
ja leen, dit was ook een probleem voor ons dat sky haar kindjes moest achterlaten. maar annick zei ons dat dit naar een paar maand voorbij gaat voor sky.
Wij zijn ook gaan kijken : super , het duurt wel te lang voor ons.
PUP 2 was wel leuk . Wij kunnen wel geen naam verzinnen met een O.
We zijn vol verlangen!!!

leen wrote on 26-02-2015 om 20:59:43
Gisteren, samen met 1 der "top-vriendinnen"een eerste bezoekje gebracht aan het nestje van sky!op de foto's zien ze er al "super" uit maar in het echt "jawadde"!!! En zoals annick weet te vertellen : al zeker een week vooruit op hun ik heb nu al zo'n medelijden met mama sky dat ze binnen een paar weken 7 "kids" moet achterlaten...anderzijds kijk ik zoooo uit naar een "o"lily'tje om samen heel veel te ondernemen en superveel te gaan wandelen en mama sky zal hier altijd welkom zijn...

leen wrote on 22-02-2015 om 22:52:59
Opnieuw zoooo genoten van het filmpje met weeral zo'n mooi en aangepast liedje erbij, hee veel dank voor al die goede zorgen, in de eerste plaats voor de viervoeters maar ook voor ons, de toekomstige baasjes!joepie, ik mag deze week een eerste bezoekje brengen en ik hoop dat alle pups me verwelkomen en amai, ze groeien als kolen hgroetjes

Willy Godefroid wrote on 22-02-2015 om 19:03:42
Op aanraden van Roger en Marleen uit Dentergem volg ik jullie nu reeds enige tijd met veel belangstelling op jullie prachtig gemaakte en vooral goed onderhouden en actueel gehouden website. Ik weet maar al te best dat ze - en ik ook - met veel hoop en belangstelling uitzien naar hun puppy, die - daar twijfel ik niet aan - bij hen een beste ‘thuis’ zal vinden. Bewonderenswaardig hoe jullie SKY en haar puppy’s voorbereiden op …

Willy

leen wrote on 20-02-2015 om 23:00:48
Wat erg dat jullie borders gestorven zijn en dat op een en dezelfde dag, haast niet te geloven...natuurlijk hadden ze wel een leeftijd al bereikt...mijn bordertje is op 4 januari gestorven en werd in maart dit jaar amper 4 jaar!het was mijn aller allerbeste vriendinnetje en soulmaatje en het feit dat ze op 2 dagen aan een heel acute ziekte gestorven feis daar kan ik nog steeds niet mee leven...het feit dat ze nu 10 of 12 jaar zou geweest zijn, zou het heel wat draaglijker makenbeste annick en bart, zoooo erg bedankt dat jullie mij een pupje willen geven, een nieuw hondje in mijn leven zou me heel gelukkig maken al weet ik dat een pup helemaal alleen opvoeden een heeeel "karwei" is maar gelukkig kan ik hoedanook rekenen op al jullie tips, steun en medeleven...zooo bedankt voor alles, de verzorging van de pups, jullie gedrevenheid, en alles waar de pups opgroeien in een aangepaste thuisomgeving...en heel veel wandelen met o-"lily",dat mis ik nog het meeste van al!hartelijk bedankt voor al de goede zorgen en heeftl veel groetjes

Sofie wrote on 18-02-2015 om 19:43:49
Het is bijna niet te geloven dat dit allemaal op een en dezelfde dag gebeurd is.
Daarom is het zo belangrijk om, samen met je dierbaren, maximaal te genieten van het leven (ook van de kleine dingen).Nicole,Jan en Cel wrote on 16-02-2015 om 20:58:04
Leuk om alles weer te volgen via site,wij zijn weer grote fan!


Sofie wrote on 15-02-2015 om 20:24:21
Vandaag hebben we genoten van het mooie weer en hebben we een lange wandeling gemaakt samen met Humphrey, de hond van de overburen.
We hebben met z'n allen naar het prachtige filmpje gekeken en kijken enorm uit naar de komst van onze pup. Bedankt om ons met zo'n mooie foto's en filmpjes op de hoogte te houden!


leen wrote on 15-02-2015 om 19:19:19
Zoooo blij met het filmpje van vandaag...de "ferme" pups en moeder sky zien er allen heel gezond, blij en gelukkig uit....ook hebben jullie zoveel oog voor de mooie, aandoenlijke en prachtige liedjes erbij!week 1 is misschien wel voorbijgevlogen maar we kijken met z'n allen al volop uit naar het moment wanneer we de pups mogen bezoeken....Van ganser harte bedankt voor zoveel goede zorgen...en beste annick, ik wens je van ganser harte een fijne vakantie toe want die zal je heel goed doen...geniet ervan...

carine depotter wrote on 15-02-2015 om 19:19:06
prachtig fimpje van de eerste week. Dank je wel voor de updates en de goede zorgen voor Sky en haar Pups!

roger en marleen wrote on 10-02-2015 om 23:21:52
proficiat !!! sky ziet er erg goed uit als mamma van haar puppy's
zien vol verlangen uit naar ons eerste bezoek bij jullie .wij weten dat ze de beste zorg krijgen . groetjes en tot binnen kort.

leen wrote on 10-02-2015 om 21:38:01
Alhoewel ik nooit zo'n computerfanaat ben geweest moet ik toch dringend mijn mening eens herbekijken, want op deze manier moeder sky en de pups te kunnen volgen, is echt geweldig!!!ik hoop dat moeder sky zich goed kan ontfermen over haar 7 wijfjes en enig zoneke maar dat zal wel geen probleem zijn, de pups worden daar bij jullie letterlijk en figuurlijk in de watten gelegd ! Heel wat mensen uit mijn vriendenkring volgen jullie de website tot op de voet en vinden het allen echt geweldig!!! Beste annick, bart, kids, echt een hele dikke proficiat, wat een gedrevenheid, dikke duim...!


ivo en rita uit houthalen wrote on 10-02-2015 om 04:20:58
proficiat aan sky
wij zijn dolgelukkig dat de pupjes er zijn
groetjes en tot binnenkort

Sofie wrote on 09-02-2015 om 20:59:32
Een dikke proficiat aan Sky met de geboorte van haar 7 puppy's!
Sky ziet er trouwens heel fier en gelukkig uit.
Vele groetjes en tot binnenkort.


roger en marleen wrote on 01-02-2015 om 12:32:32
dank voor de foto's van sky.Nog 14 dagen wachten!!! we verlangen er echt naar. hopelijk gaat alles goed met sky. blij dat we weer op de site kunnen volgen.

Chris, Sofie, Remy en Emile wrote on 30-01-2015 om 09:55:37
Wij wachten vol spanning af op de komst van de puppy's. We gaan zo blij zijn om terug een border in huis te hebben.
We wensen haar alleszins een vlotte bevalling toe en dat alle pups gezond mogen zijn!
grtjs

Tom Devyver wrote on 22-11-2014 om 16:56:00
Neo blijft zijn streken houden... dus hij is nog gezond :)

Ronny Arlette Kay wrote on 08-08-2014 om 10:10:32
hallo, aan mijn broers en zusjes een gelukkige verjaardag.
3 jaar reeds dat ik bij mijn baasje woon in oostende .
Ik stel het hier heel goed en hoop van jullie hetzelfde.
grtjindy bombeke wrote on 31-07-2014 om 18:59:53
Hallo,
Wij zijn al enorm lang op zoek naar een bruin teefje, nu via een collega komen we terecht op jullie site. Proficiat, de honden en puppy's zijn prachtig en hebben alvast ons hart gestolen... Zou het aub mogelijk zijn ons een seintje te geven als jullie een nestje hebben? Mijn gsm nr. 0479.59.57.55 email. indy-bombeke@hotmail.com
hopelijk tot binnenkort.
Groetjes
Indy

Saskia wrote on 28-07-2014 om 19:45:20
We kijken er enorm naar uit om Norma Jeane Flaxblossoms aka Jane een warme thuis te geven! We waren van dag 1 verliefd op haar en tellen heel erg af... Bedankt voor alle warme ontvangsten, de raad (die we nog vaak nodig zullen hebben) en het fantastische nestje van Dot. Tot heel gauw... :-)

Nicole,Jan en Cel wrote on 01-07-2014 om 20:40:07
We volgen en beleven een klein beetje terug mee met alle eigenaars die een pup van Dot gaan krijgen. Een half jaartje geleden waren wij aan de beurt,onze Cel(Ness voor het boekje)doet het prima,een echt schatje om in huis te mogen hebben,zeker weten we nu dat Annick,Bart,en Judy een geweldig basis gelegd hebben,zodat Cel nu een droom is die werkelijkheid geworden is voor ons.Nogmaals dikke merci en proficiat met de nieuwe nest van Dot.

Maarten, Stefanie, Juul en Marte wrote on 26-06-2014 om 20:06:30
We smelten weg bij het zien van de prachtige pups ... tot gauw!

Davy, Karolien, Bas en Mats wrote on 21-06-2014 om 20:34:28
Wat een schatjes toch e! We zijn super blij! Tot snel

Karin wrote on 21-06-2014 om 17:46:34
Een dikke proficiat met het prachtige nestje van Dot!!

Davy, Karolien, Bas en Mats wrote on 19-06-2014 om 21:31:25
We wachten vol spanning op de komst van de pups. Veel succes voor Dot!

Dirk en Rose wrote on 09-06-2014 om 16:59:42
Nog een kleine 2 weekjes te gaan voor Dott. Hopelijk heeft ze niet teveel last van het warme weer. Groetjes

Nikay wrote on 16-04-2014 om 17:35:52
Hallo aan de lezers van dit gastenboek,
Nikay, nu goed en wel 3 maand (°14 januari), is goed geïnstalleerd in zijn thuis en heeft al veel nieuwe vrienden gemaakt. Maar hij vergeet zijn zusjes&broertjes niet en stuurt Neela, Naughty Guapa, Nimloth, Nicky, Ness en Niño warme "gwoefkes". En hartelijke likjes in het bijzonder aan Annick&Bart&kids!

Ook groetjes uiteraard van Debbie,Rani&Evie ;-)

Bert-Miranda en de kinderen wrote on 05-03-2014 om 21:30:21
Tof om te zien hoeveel tijd jullie besteden aan de pups!
Zoveel nieuwe dingen al ontdekt,super!!
Bedankt en tot zondag.


Logan en co wrote on 18-02-2014 om 10:17:20
Gelukkige verjaardag aan alle broertjes en zusjes van onze Logan.
Hij snapt misschien zelf niet waarom die extra aandacht, maar hij geniet er van ;-)

Het nieuwe nestje ziet er knap uit. Ik wens de nieuwe baasjes even toffe momenten toe als we al 2 jaar mochten ervaren met Logan.

Sofie, Stijn, Eona en Logan

Ronny Arlette wrote on 09-02-2014 om 18:38:08
hallo wat zijn ze prachtig we zijn blij dit te mogen volgen
en we genieten.Hopelijk hebben de nieuwe baasjes evenveel genot en vrienschap als wij met onze Kay.
Dikke proficiat!

Nicole&Jan wrote on 18-01-2014 om 19:38:52
Zalig te zien hoe Judy haar pupjes likt terwijl ze eten.
Ze veranderen inderdaad als kool.Super plezant om alles te volgen via site!

Karin Hoeven wrote on 15-01-2014 om 23:22:49
Prachtige puppy's weer!! Ze zullen zeker weer fantastisch verzorgd worden om dan naar hun nieuwe baasjes te gaan. Een dikke proficiat!!

Bert-Miranda en de kinderen wrote on 15-01-2014 om 21:50:27
Mooie foto's van de kleintjes.
We kijken er echt naar uit om 1 van deze schatjes in ons gezin te verwelkomen!
We tellen af.
Tot héél binnenkort.:)

Davy en Karolien wrote on 15-01-2014 om 20:27:39
Proficiat! Wat een schatjes! Wij wachten onze beurt af maar kunnen nu al mee genieten

Nicole & Jan wrote on 15-01-2014 om 18:37:36
Dikke proficiat voor jullie allen. Ons aftellen werd beloond,we zijn super blij.Judy en haar pupjes zien er stralend uit,een fiere mama!
Bedankt Annick & Bart

Ingrid wrote on 15-01-2014 om 17:41:20
Proficiat met het eerste nestje van Judy! Geniet er maar van want de pupjes zullen vlug een gouden mandje vinden.

Greetz
Ingrid & perros

Evelien wrote on 09-10-2013 om 14:11:31
Hele mooie site en hele mooie honden!
Als de lang-verwachtte puppytjes er zijn, mag je ons zeker verwachten om eens ermee te spelen. En wie weet... heb ik binnenkort wel een nieuwe hondenvriendje erbij ;-)

Groetjes
Evelien

Ingrid Moens wrote on 23-09-2013 om 18:40:38
Flaxblossoms Korgan heeft zijn eerste agilitywedstrijd in ter schelde achter de rug:-). Te laat gemerkt dat hij op de lijst stond, had hem graag aan het werk gezien.

Groetjes
ingrid

Ronny & Arlette wrote on 05-08-2013 om 20:14:29
aan de broertjes en zusjes van Kay een gelukkige verjaardag.

Logan & co wrote on 18-02-2013 om 13:46:51
Ik wens al mijn broertjes en zussen een gelukkige verjaardag toe.
Hopelijk hebben jullie net als ik In een jaar jullie baasjes al heel wat onvergetelijke momenten bezorgd.

Groeten
Logan & co

ingrid moens wrote on 04-02-2013 om 19:13:58
jullie zullen de handen weeral vol hebben met die 2 supermooie bollekes.
Als ze evenveel brains als beauty hebben, komt dat helemaal in orde!
groetjes

Proficiat wrote on 30-10-2012 om 18:27:00
Misschien wat laat, maar toch:
Gelukkige verjaardag!!

Groetjes
Logan en co

vital wrote on 14-10-2012 om 20:40:34
groetjes van de Grizly. Nog steeds ne super hond

Réjane wrote on 28-09-2012 om 13:56:44
Een prachtige vernieuwde website !! Proficiat

wrote on 07-08-2012 om 14:44:58
Kerrjuna wenst aan al haar broerkes en zusjes een gelukkige verjaardag
Lien en Bernard

Ronny Arlette wrote on 06-08-2012 om 20:38:22
Proficiat aan allen ,ook wij zijn heel trots en fier op Kay.
Ieder die hem bezig ziet staat met bewondering te kijken .
Wij beleven enorm veel plezier met hem , en vriendschap,met de
kindjes niet te geloven!Ronny Arlette en Kay.

Karin Hoeven wrote on 06-08-2012 om 10:24:34
Korgan en zijn zusjes en broertjes vandaag 1 jaar! Proficiat allemaal!
Groetjes van een trotse eigenares en haar geweldige hond, Karin en Korgan.

Logan Flaxblossoms wrote on 19-06-2012 om 09:46:50
2 maanden bij jullie wonen en 2 maanden bij Sofie en Stijn wonen is samen 4 maanden. Happy 4-maanden aan alle broetjes en zusjes

https://www.dropbox.com/s/e9zfjnihcjixlnw/DSCN2420.JPG

Ik stel het hier heel goed. Ik zorg dat er altijd leven in huis is. Ook op de hondenschool gaat alles heel vlotjes. Soms stoort het wel mijn baasje dat iedereen mij wilt knuffelen, maar ik vind dit niet erg.

groetjes,
Logan de verschrikkelijke

Logan, Sofie en Stijn wrote on 15-04-2012 om 23:21:12
Logan stelt het heel goed.
Bedankt voor alles!

Sofie en Stijn wrote on 04-04-2012 om 21:52:34
Iedereen heeft een naam. Ik denk dat elke hond trots is op zijn voor- en achternaam.
P.s.: Naast mijn vrouw, hebben jullie nu ook de hond leren shoppen. Dat is me net iets te veel socialisatie. :-D

Greet wrote on 02-04-2012 om 21:34:32
mooie website!
Ik vernam ook het spijtige nieuws ivm Juno...
Ben er ook beetje van geschrokken eerlijk gezegd. Heb genoten van een mooi filmpje/fotoreeks dat je gemaakt hebt.
groetjes
Greet

Marijke wrote on 25-03-2012 om 22:44:43
De "oma" van Logan heeft op de website voor het eerst kennisgemaakt met de toekomstige aanwinst van de familie .
We zullen hem hier van harte welkom heten. Hij komt zeker en vast terecht in een familie van echte hondenliefhebbers!
Proficiat met de prachtige website trouwens.
Marijke

Lieve wrote on 02-03-2012 om 13:58:49
Proficiat,mooie website ,goed overzicht en vooral prachtige borders Geniet ervan.
Groetjes
Lieve

Sofie en Stijn wrote on 26-02-2012 om 17:44:20
Heel mooi werk met je de website. Het is echt tof dat je per dag alles van het nieuw nestje kan volgen. Doe zo verder ;-).

daniel et nicole thibaut wrote on 19-02-2012 om 17:23:54
nous sommes vraiment tristes en apprenant cette nouvelle; nous comprenons et quand nous regardons Kenzo nous voyons Juno; avec nos meilleures amitiés

Sofie en Stijn wrote on 18-02-2012 om 22:41:53
We weten wat het is om een trouwe viervoeter te verliezen.
Veel sterkte in deze moeilijke momenten.
Sofie en Stijn

Kyle & familie wrote on 18-02-2012 om 18:13:04
Lieve papa,
dank om mijn papa te zijn, ik had zo graag nog schapen leren drijven met jou. Drijf ze daar maar allemaal bijeen op de eeuwige velden !
lek,
Kyle

Lincy Saelen wrote on 14-02-2012 om 10:38:08
Leuke website en nog eens proficiat met jullie prestaties in Genk! Doe zo voort met die mooie borders ;)
Groetjes,
Lincy & Cash
www.bordersofsweetwoodastarisborn.tk

Karin Hoeven wrote on 13-02-2012 om 18:38:10
Geweldig! Proficiat! Het kan ook bijna niet anders! :)

Groetjes,

Karin

Jacqueline Denissen wrote on 09-02-2012 om 17:08:26
Wat een mooie en overzichtelijke website en
er zijn hele mooie honden bij.

Groet Jacqueline

Eric Pappaert wrote on 05-02-2012 om 22:13:07
Wa is da hie allema seg?
Sjieke dinges amaaai

Pappaert Eric wrote on 08-01-2012 om 17:36:45
Waaauw Prachtige reu

Gene en Hilde wrote on 29-12-2011 om 19:56:01
Mogen het er weer tien zijn? Eerst efkes aftellen hé! Geniet ervan!

Pappaert Eric wrote on 23-12-2011 om 22:35:35
Hopelijk in blijde verwachting, en misschien kunnen we de circel eindelijk eens rond maken.

Bernard Vandewalle wrote on 22-11-2011 om 11:31:39
OLA proficiat met de kung fu girl, het wordt al een modepopje.
De onze is soms een "modderpopje". Hebben ze daar ook een categorie in??

nicole et daniel thibaut Jacquet wrote on 21-10-2011 om 21:27:20
Kenzo s'est bien adapté à Liège, il est remarquable, il a tellement changé notre vie.... demain est un grand jour pour lui, et pour nous, puisqu'il commence le dressage au "Klicker". a bientôt

Rudi, marleen &... wrote on 08-10-2011 om 17:46:08
Onze Kendall doet het prima, ondeugend en onderzoekend maar schattig en vertederend. En samen met Darwin lukt op dit moment ook nog vrij goed? We sturen nog wel wat fotootjes maar op dit moment is het nogal druk (behangen en een pup ...)
Trouwens Kendall is naar vlaams brabant (en niet naar Limburg :-) )

daniel et Nicole wrote on 06-10-2011 om 17:13:00
bonjour, Kenzo est remarquable , plein d'énergie et de douceur, il dort bien ses nuits. Rien que du bonheur.

Lien en Bernard wrote on 03-10-2011 om 08:36:17
Eerste nacht geslaagd.
We hebben ons Juna niet gehoord. Zalig

ils wrote on 20-09-2011 om 02:15:38
Hoi,

Wauw, tien pups!!!! Jullie zullen goed weten wat doen.
Dat is echt genieten van een gezellige drukte.
groetjes
Ils en de roundrobin bc's
www.roundrobin.be

Lien en Bernard wrote on 12-09-2011 om 15:55:12
Om een lang verhaal kort te maken was onze vorige bordercollie nog geen 3 jaar toen ze stierf van een ziekte die blijkbaar al aangeboren was. We gingen er altijd van uit, "voor een gewone gezelschapshond hoeft geen stamboom". Dus ietsje goedkoper en we hebben ook een trouwe vriend. Onze Collie had geen stamboom en was zeer mooi en lief..Maar als je een lieve hond die nog geen drie jaar was moet verliezen doet dit zeer pijn. We hebben onze mening herzien en hebben nu besloten om dan toch een stamboomhond te nemen waarvan de ouders getest zijn op allerlei ziektes (zeker bij de populaire bordercollies)...We gaan ervoor met onze nieuwe pup "KERRJUNA".
Met dit verhaal wil ik de goede raad geven aan de mensen die nog twijvelen tussen een hond met of zonder stamboom .

Petra wrote on 10-09-2011 om 18:29:04
Wat gaat de tijd snel he! Alweer 4 weken oud. Ze zijn al flink gegroeid en mooi. Echt schattig om te zien!Mooie foto's en filmpjes!!!
groetjes, Petra

agna wrote on 07-09-2011 om 17:45:09
proficiat met de puppies en ook met jullie site ik vind hem prachtige

Groetjes Agna

kristof en ann wrote on 06-09-2011 om 18:06:18
Proficiat met het nestje.
Noma heeft weeral familie bij. Wanneer is het familiefeest ? En komen we met nieuwjaar allemaal samen :-)

Groeten en succes met de slapeloze nachten

Kristof en Ann

moeke uit Merksplas wrote on 01-09-2011 om 23:42:06
Proficiat met de puppies!Ik ben vooral blij nog eens een foto van Rune gezien te hebben.Het is ondertussen al een hele jongen geworden.
Grtjes

nicole et daniel Thibaut- jacquet wrote on 28-08-2011 om 18:58:00
ils sont merveilleux; un grand merci pour ces photos toutes plus belles les unes que les autres ; a bientôt

Mich wrote on 23-08-2011 om 13:47:39
Hela wat een knap nestje (nest)! Zo maar even een bende van 10, WOW!
ikke proficiat en geniet ervan!

Ronny & Arlette wrote on 16-08-2011 om 09:00:29
wat gaan ze goed vootuit,we volgen ze iedere dag,het is bewonderingswaardig wat jullie ons tonen en laten meegenieten.
Zijn al benieuwd om ze in het echt te zien en er eentje uit te kiezen.
groetjes

Ine wrote on 15-08-2011 om 20:48:02
een dikke proficiat met jullie 10 prachtige pupjes. Een mens laat er voor plezier zijn slaap voor...

groetjes
Ine en co

Noortje wrote on 15-08-2011 om 13:58:00
Hoi Bart en Annick,

van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe kroost!
10 pups ... ongelooflijk ... dat worden drukke weken binnenkort.

Veel succes met de pups!

groetjes,

Noortje

Pappaert Eric wrote on 12-08-2011 om 12:48:39
Een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen, ik deed het ff 4 keer!!!
Alle gekheid, proficiat met de pups, en hopelijk kan ik volgend jaar ook eens genieten van een nieuw begin...
Eric

Petra wrote on 10-08-2011 om 22:28:51
Waw, 10 pups!!! En wat zijn ze mooi!!!! Van harte gefeliciteerd en veel succes ermee!!!

groetjes,
Pedro, Petra, Kim en Joëlle

Danny & Karin wrote on 08-08-2011 om 21:40:57
Ongelooflijk, 19 pups op amper 9 maanden, dat heeft Nell schitterend gedaan. Ze zien er opnieuw heel schattig uit. We gaan niet komen kijken, anders laten we ons misschien verleiden tot een 2de border collie. Proficiat en veel succes ermee !

Danny & Karin

Nele en chris, kids en juna wrote on 08-08-2011 om 20:34:46
ooh ze zijn weer zo schattig! Vorige keer 9, nu 10 pups, volgende keer... :-)
Proficiat Nell en baasjes! Jullie hebben dat goed gedaan!

Bernard Vandewalle wrote on 06-08-2011 om 14:05:01
als ik die laatste foto zie van de "laatste lootjes zijn het zwaarst"
Die kleine prutskes gaan zeker goed verzorgd zijn in dat houten kistje wijn.
Hopelijk is het èèntje van een goed wijnjaar.
Groetjes Bernard (st baafs vijve)

kristof en ann wrote on 31-01-2011 om 10:27:35
Annick en Bart,

Wat hebben jullie een prachtig werk verricht. Als ik iemand een border collie pup moet aanraden dan zal het zeker eentje van jullie kennel zijn. De zorg en de aandacht dat jullie aan de pups besteden is denk ik ongezien. De info die een nieuwe eigenaar meekrijgt is voor ons ongewoon interessant.

Mvg

Karen Angier wrote on 26-01-2011 om 20:27:17
Just noticed a spelling mistake should have said "meet them in person"
lost in translation I think
Good luck

Karen Angier wrote on 26-01-2011 om 20:25:28
Lovely puppies so healthy and happy
Wishing you lots of luck with them and hope one day to meet them in person
Enjoyed looking round your lovely site

Pieter & Syl wrote on 19-01-2011 om 22:32:57
Nog vlug eens gepiept naar het laatste filmpje want blijkbaar vertrekken jullie kastaars dit weekend. Opnieuw leuk in elkaar gestoken hoor!!! Groetjes

Elise Roels wrote on 19-01-2011 om 19:29:00
Nog twee dagen en we komen June halen!
Ik kijk er al weken naar uit!!!
Hopelijk jankt ze de eerste nacht niet te veel...
Groetjes,
Elise

Familie Roels wrote on 17-01-2011 om 21:05:57
Wij vinden het geweldig hoe jullie met de pups bezig zijn. Met z'n allen op stap . . . je moet het maar doen! Dank je wel ook voor de leuke fofot's!

Filip en Lien wrote on 06-01-2011 om 09:49:11
Bedankt voor de leuke en vooral leerrijke namiddag gisteren! Prachtig om te zien hoe gedreven jullie bezig zijn met de opvoeding van de pups..

grts

Bart en Jacqueline wrote on 05-01-2011 om 09:51:00
Gisteren hebben we alle pups bij jullie kunnen bewonderen.
Het was een ware lust om naar te kijken,zeer goed verzorgd en stuk voor stuk mooie pups, een prachtig nest.
Geniet er maar van,want ze zijn zo groot.
Wij hopen dat al deze pups een geweldig leven tegemoet gaan,allemaal
heel veel succes gewenst.

Bart en Jacqueline Denissen Shepherd's Dream

kristof en ann wrote on 02-01-2011 om 09:48:58
We wensen jullie al het beste voor 2011

Pieter en Syl wrote on 28-12-2010 om 16:31:50
Ze waren weer schitterend op de laatste foto's en het filmpje ... (net vergeten te vermelden)

Pieter & Syl wrote on 28-12-2010 om 16:30:58
Leuk hoe de toekomstige eigenaars reageren tegenover jullie en de pups. Ik denk dat iedereen zit te poppelen om ze te mogen komen ophalen ... Hoe waren we zelf.

Véél succes verder! Groetjes, Pieter en Syl

Familie Roels wrote on 28-12-2010 om 09:06:27
Er is na ons bezoekje nog lang gelachen met het pupje dat een zakdoek uit de broekzak kwam trekken.
We zijn heel blij dat we mochten langskomen en ze in volle actie hebben kunnen bekijken.
Ze zijn allemaal even mooi en vertederend.
Nod 4 weken wachten ...

Carl wrote on 23-12-2010 om 11:27:17
Prachtig nest, dat beloofd!

kristof en ann wrote on 13-12-2010 om 19:15:51
Annick en Bart,

Het was een leuke ontmoeting met mensen die met hart en ziel hun honden opvoeden en verwennen. Wat een mooie lieve hond is Nell en wat heeft ze schattige pupjes op de wereld gezet !
Zijn wij gelukzakken dat we zo eentje kunnen hebben binnenkort.

Bedankt voor de ontvangst.

Patrick Beuckelaere wrote on 13-12-2010 om 13:52:54
proficiat met jullie nest, 't zal wel een drukke bedoening zijn bij jullie.We zouden graag ook eens op bezoek komen als het past.

Filip & Lien wrote on 13-12-2010 om 10:26:06
Hoi Bart en Annick,

Wij bekijken dagelijks de site, bedankt voor de mooie foto's en filmpjes! Wij bellen eerstdaags om eens op bezoek te komen.

grtn

chris, nele en kids wrote on 12-12-2010 om 21:38:46
We vonden het super-leuk om de pups in levende lijve te mogen ontmoeten! We waren onder de indruk, ze waren allemaal even schattig!!
We spraken er in de auto nog over, dat we blij zijn een hondje te mogen adopteren uit jullie honden-familie. Je voelt écht dat jullie dit met hart en ziel doen!
Mooie foto's trouwens met cool attribuut (hahaha)

Elise Roels wrote on 12-12-2010 om 20:12:49
Wat een schatjes!
Het is super om de pupjes dagelijks mee te volgen.
Waren mijn examens al maar voorbij want dan komen we kijken.
Groetjes,
Elise

Paul wrote on 12-12-2010 om 09:16:59
Bart en Annick,

Proficiat met de pups.
Mooie foto's.

Groetjes Paul

Pieter & Syl wrote on 10-12-2010 om 19:37:00
Hoi Annick,

Je steekt toch veel energie hoor in jullie nestje, leuk! Op 2 dagen tijd zijn de pups weer zoveel veranderd, niet te doen hé!
Foto's van alle 9 opnieuw mooi!

Groetjes

Pieter & Syl wrote on 08-12-2010 om 20:44:42
Hoi Annick en Bart,

Tof hé de foto's van de pups met het logo (of hoe noem je dit ook in jullie termen) van hun kennel. Leuk gevonden en origineel!
Ze blijven alle 9 even schattig, elk hun eigen houding op de foto.
Groetjes
PS: Leuk dat je zo je pup'je kunt volgen hé wij hebben dit nooit kunnen doen hoor. Dus toppie !

Pieter & Syl wrote on 05-12-2010 om 14:43:49
Hoi Annick en Bart,
Opnieuw heel mooie foto's van jullie 9 pups. Ze zien er al zo anders uit ... Alles verder goed met Nell?
Groetjes

Filip & Lien wrote on 01-12-2010 om 19:42:34
De pups zien er echt super uit. We verlangen al om ze eens van dichtbij te zien. Bedankt voor de snelle updates aan de site.
Zo zien we telkens de evolutie, echt tof.

Groetjes
Filip & Lien

ineke neve wrote on 01-12-2010 om 19:06:08
wat n mooi nest jeetje 9 gezonde border bolletjes ze zien er goed uit en mooi getekend en n mooie website en nog van harte met beste jeugd te kortrijk grtjs ineke en solo

familie Roels wrote on 30-11-2010 om 06:58:58
Dag Bart en Annick
De foto's van de pups zijn schitterend. Wat zien ze er allemaal mooi uit. We kijken heel erg uit naar ons bezoekje!
Groetjes,
Ward, Charlotte, Robbe, Elise, Greet en Wouter

Familie Nijsten wrote on 29-11-2010 om 19:42:39
Hoi Bart en Annick,

Van harte gefeliciteerd met de 9 schattige pups!Wat zijn ze nog klein he!!! Het zal een drukte van jewelste zijn en worden. We zullen jullie site zeker nog vaak bezoeken...

groetjes en tot ziens,
Pedro, Petra, Kim, Joëlle
Indigo en Kyra
opa en oma wrote on 29-11-2010 om 18:27:45

Proficiat met jullie kroost!

Het zien er schatjes uit.

Hannes wrote on 29-11-2010 om 13:24:57
het zien er allemaal mooie en gezonde pups uit,
een dikke proficiat!
tot binnenkort
groetjes

Familie Naessens - Vandenbussche wrote on 28-11-2010 om 20:35:25
Beste Annick & Bart,

Proficiat met jullie eerste nestje van Nell. Eigenlijk proficiat aan Nell & Hokkaido ook! 9 puppies, ongelooflijk veel hé en dat ze het ook nog zo goed doen, super! Het zal wel niet te onderschatten zijn voor jullie maar we weten dat ze met liefde zullen verzorgd worden. Wensen jullie nog het beste toe en zullen de evolutie en groei zeker volgen via de site van flaxblossoms.

Groetjes, Pieter en Sylvianne

rezi en bende wrote on 28-11-2010 om 20:32:42
he annick en bart, proficiat met jullie nestje borders.
geef nell en de papa een dikke knuffel van ons.
de voorkeur gaat uit naar pup negen........hihihi
groetjes, levi-joshua-sven-jos-rezi en een poot van isti

familie Verslype wrote on 28-11-2010 om 20:30:24
proficiat! prachtige pups!

Fam Vrancken wrote on 28-11-2010 om 20:28:07
Proficiat Nell! Het zijn echte schatjes!

familie Vanpaemel wrote on 28-11-2010 om 20:02:58
Proficiat aan de mama vanwege een fiere vader.

Bart en Annick wrote on 28-11-2010 om 19:04:46
Hallo lieve mensen,
Welkom op onze speciale puppysite. Hier kan u de evolutie van de pupjes van nabij volgen en hun dagelijkse activiteiten bewonderen. We verbinden er ons dan ook toe de website veelvuldig aan te passen, kom dus regelmatig een kijkje nemen.

Groetjes en veel kijkgenot

© 2022 - www.flaxblossoms.be -